Wie zijn wij

nieky clear 330x330 medium

Nieky van Vlerken, HR-Businesspartner
06 - 5155 4279

“Recruitment is mijn vak, maar vooral ook mijn passie. Ik hou van mijn werk en laat dat ook zien. Dat is volgens mijn klanten de reden dat zij graag met mij samenwerken.”

Mijn specialisatie is het ontzorgen en duurzaam helpen van organisaties op het gebied van HRM, al meer dan 20 jaar. De mens als succesfactor inzetten, dat is mijn drive. Iedere dag weer haal ik daar inspiratie en voldoening uit.

Wat kenmerkt mij?
Kenmerken die mij karakteriseren zijn: authenticiteit, eerlijkheid, positiviteit en humor. Een tikje confronterend. Ik ben een harde werker en ga voor kwaliteit. Altijd.

Focus op instroom
Ondanks dat mijn focus jarenlang lag op uitstroom van personeel en het oplossen en voorkomen van strategische en operationele personeelsproblemen, ligt mijn huidige focus juist op de instroom van mensen. Ik ontzorg bedrijven daarin op geheel eigen wijze: vanuit mijn kennis, jarenlange ervaring en daadkracht, vanuit passie en bevlogenheid, gericht op resultaat.

Jarenlang werkte ik als corporate recruiter en ik weet als geen ander hoe belangrijk een goede dienstverlening is.

Daarom: WinxHR.

johan 5 330x330 medium

Johan Teeuwisse, Sales specialist
06 - 1538 5897

"Sales is al meer dan 25 jaar mijn vak, mijn passie en expertise. Ik zie het als een uitdaging om mijn talent en uitstekende netwerk in te zetten voor het werven van nieuwe medewerkers voor bedrijven."

Selecteren van toptalenten, dat is mijn drive. Met als uitgangspunt een maximaal resultaat voor zowel de medewerker als de onderneming. Dat geeft mij voldoening en trots.

Wat kenmerkt mij?
Direct, concreet en duidelijk. Ik zet me voor 100% in, ben eerlijkheid en positief, ga voor kwaliteit en een langdurige relatie. Bereikbaarheid en snel schakelen, daar sta ik voor.

Focus op talent en goede relaties
Door mijn jarenlange ervaring kan ik goed inschatten of een kandidaat matched met uw vraag. Daarbij verlies ik de harmonie binnen de afdeling en het bedrijf als geheel niet uit het oog, zodat de continuïteit gewaarborgd blijft en een hoog verloop geminimaliseerd wordt. En dat werkt positief, zowel voor uw bedrijf als uw klanten.

Het resultaat is een hoge mate van betrouwbaarheid bij het invullen van uw vacature.

Daarom: WinxHR.

WinxHR: Uw partner in recruitment!